İzin yapacaklar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İzin yapacaklar


 

3. Lig 3. Grup’ta sezon öncesi hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Tarsus İdman Yurdu, dün itibari ile kampa ara verdi. Hafta sonu izinli olacak oyuncular Pazartesi yeniden Avanos’ta toplanacak.

Sarı-Lacivertliler, burada oynadıkları üç  hazırlık maçını da kazandı. Tarsus, ilk oynadığı hazırlık maçında Yomra Spor’u 3-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler ikinci oynadığı hazırlık maçında da Kahramanmaraş Spor’u 1-0 yendi. Temsilcimiz son oynadığı hazırlık maçında da Kayseri U-21 takımını 2-1 yendi.

STAT BELLİ OLDU

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Asbaşkan Nevzat Çetin ve Kulüp Müdürü Cumali Günindi, Mersin İl Spor Müdürü Şaban Güneş ile bir araya gelerek 2017-2018 sezonunda Tarsus İdman Yurdu maçlarının Şehir Stadı’nda oynanması için hazırlanan sözleşmeye imza attı. Mersin İl Spor Müdürlüğü binasında gerçekleşen imza töreninde Şehir Stadıyla ilgili şartlar karşılıklı olarak ele alındı ve yapılan sözleşmeyle kurumlar arasında yeni bir antlaşma imzalandı.

İMZALAR ATILDI

Bu arada, Tarsus İdman Yurdu’nun daha önceden kampa davet ettiği Ergün Cengiz ve Burak Koçer ile resmi sözleşme imzaladı. Kamp yapılan otelde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Önder Ege ve Genel Menajer Murat Bancaroğlu hazır bulundu. Forvet pozisyonunda görev yapan Ergun Cengiz ile Stoper pozisyonunda görev yapan Burak Koçer ile 1'er yıllık sözleşme yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA