“Gurur ve coşkuyla kutluyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Gurur ve coşkuyla kutluyoruz”


 

Mersin Vali Ali İhsan Su, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

Vali Su, “Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu Aziz Milletimizin büyük fedakârlıklar ve kahramanlıklar sonucu uğruna nice şehitler verdiği bu toprakların ilelebet vatanımız olarak kalacağının bir kez daha tescillendiği Büyük Zafer’in 95. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

26 Temmuz 1922’ de başlayan ve 30 Ağustos’ta müstesna bir zafer ile sonuçlanan Büyük Taarruz Milletimizin en zor şartlarda dahi vatanına, geleceğine nasıl sahip çıktığının en mümtaz örneğidir.

Aziz Milletimiz geçmişte olduğu gibi bugünde ve gelecekte de istiklal ve istikbali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını tüm dünyaya göstermiş ve göstermeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 30 Ağustos Zafer Destanını gerçekleştiren kahramanlarımız başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, Zafer Bayramımızı en içten duygularla kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA