Özgün Sağır’ın başkan olması bekleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özgün Sağır’ın başkan olması bekleniyor


 

Haber/Mehmet Nabi Batuk

Türkiye Eczacılar Birliği 25. Bölge Mersin Eczacı Odası’nın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu odanın toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda yapılan seçimde yeni yönetim kurulu üyeleri seçilirken; 4 eski yönetim kurulu üyesinin yerini koruduğu görüldü. 
1999 yılından buyana oda başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüten Hüseyin Şimşek yeni yönetim kuruluna girmeme kararı alırken, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Ve bizde seçim biter, yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun” notunu paylaştı. Şimşek emekliliğe ayrılacağının sinyalini verdi. 
Resmi olmayan sonuçlara göre; Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları arasında 418 oy ile en fazla oyu olan Eski Genel Sekreter Uzm. Ecz. Özgün Sağır’ın Çarşamba günü yapılacak mazbata işlemlerin ardından Mersin Eczacı Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı olacağı öğrenildi.    

YENİ YÖNETİM KURULUNDA 3 İSİM DEĞİŞTİ
Mersin Eczacı Odası’ndan yapılan açıklamada resmi olmayan sonuçlara göre Mersin Eczacı Odası’nın 7 kişilik yeni Yönetim Kurulu üyeleri; şu şekilde sıralandı;  “418 oy ile Özgün Sağır, 410 oy ile Volkan Yıldız,408 oy ile Diler Gökçe, 399 oy ile Nida Gökhan, 398 oy ile Ali Koçak, 389 oy ile Aliye Akgül Aydın, 382 oy ile Ayhan Kahyaoğlu 96 oy ile Özcan Oğuz.” Yine resmi olmayan sonuçlara göre Mevcut Başkan Ecz. Hüseyin Şimşek, Ecz. Eser Pekdağ ile Ecz. İlker Erdem Meydancı yönetim kurulu üyeliğinden çekilirken; Ayhan Kahyaoğlu, Aliye Akgül Aydın, Ali Koçak yeni yönetim üyeleri oldular. 

MERSİN ECZACI ODASI’NA GENÇ YÖNETİM
Gazetemize Genel Kurul Toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Sağır, çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Uzm. Ecz. Özgün Sağır, “Mevcut Yönetim Kurulu ekibi olarak yolumuza devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte en öncelikli hedefimiz kentimizde yaşayan Suriyeli sığınmacı hastalardan kaynaklı olarak ilaç alım protokolünde yaşanan sorunları çözmek olacak. Daha sonra yeni mezun arkadaşlarımızın eczane açamayacak olması nedeniyle istihdam ile ilgili mücadelemizi devam ettireceğiz. Eczacılarımızla profesyonel olarak mali ve hukuksal danışmanlık hizmetlerini sağlayacağız. Diğer sağlık örgütlerimizle birlikte temelini attığımız Mersin Sağlık Platformu Hizmet Binası Projemizin tamamlanmasını sağlayacağız”.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA