Yüzlerce balık karaya vurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yüzlerce balık karaya vurdu


 

Mersin’in Silifke ilçesinde yüzlerce balık sahile vurdu.

Kum Mahallesi'nde meydana gelen balık ölümleri vatandaşları endişelendirdi. Sahil kenarında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yüzlerce balığın ölmesi, olayı gören vatandaşları endişelendirdi. Vatandaşların Silifke Emniyet Müdürlüğüne haber vermesi ile olay yerine gelen İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü mühendisleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler incelemede bulundu. Mühendisler, balık ölümleriyle ilgili ölü balıkların numunesi ile su numunesi alarak gerekli tespitleri yapmak ve nedenini araştırmak üzere laboratuvarlara göndereceklerini belirttiler.

Sahil kenarına vuran balıkları ilk gören Mustafa Çalışkan, “Sabah denize girmek için sahile geldik. Yüzlerce balığı kıyıda görünce şaşırdık. Bu durumdan dolayı endişe duyuyoruz. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Bu balıkların neden öldüğü konusunda bir fikrim yok” dedi. Silifke’de sahil kenarına vuran ölü balıkların ölüm sebebine ilişkin yetkili ağızlardan henüz resmi bir açıklama gelmedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA