MARATON KAYITLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MARATON KAYITLARI BAŞLADI


 

 

Mersin Valiliği himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu’nun verdiği desteklerle düzenlenecek olan 3. Uluslararası Mersin Maratonu’nun Yürütme Kurulu ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda Yürütme Kurulu tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan ve 3. Uluslararası Mersin Maratonu’na 50 bin kişinin katılımını hedeflediklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, “Maraton hazırlık çalışmalarına 2017 yılının başında başladık. Maraton her şeyden önce Mersin’in uluslararası alanda tanıtımı için çok önemli bir etkinlik. Uluslararası sporcular katılacak, canlı yayınlar yapılacak. Maratonun koşu güzergâhları belirlendi. Özellikle Soli Pompeiopolis Antik Kenti’nin tanıtımı açısından oldukça önemli. Görüyorum ki herkes görevine hazır. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle bu maratonu çok önemsiyoruz” dedi.

İkincisi gerçekleştirilen Yürütme Kurulu toplantısında, paydaşlardan olan İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Atletizm Federasyonu başta olmak üzere katılım ve destek gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına maraton boyunca yapılması gerekenler konusunda talepler iletildi.

Bu yıl üçüncüsü koşulacak Uluslararası Mersin Maratonu kayıtları başladı. Maratona katılmak isteyen sporcular ve vatandaşlar www.mersinmaraton.org adresinden kayıtlarını yaptırabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA