LİG ŞEKİLLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG ŞEKİLLENİYOR


 

HABER/ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Liginde Cumartesi günü 3 maç oynandı. Gülnar Belediyespor kötü gidişe ‘dur’ diyemedi bu hafta da sahasında Yenişehirspor'a 3-1 kaybetti. Son iki hafta 3 hafta aldığı başarısız sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Yenişehirspor ise Gülnarspor'u 3-1 yenerek tekrar yarışın içine girmek için yeni fırsat yakaladı.

Ligin köklü ekiplerinden olan K. Milliyespor şuana kadar oynanan 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet ve bir beraberlik alabildi. Düşme potasının içinde yer alan K. Milliyespor Cumartesi günü oynanan maçta Mersin Yolspor'a 2-0 kaybetti. Bir türlü toparlanamayan K.Milliyespor acil çözüm üretmez ise ilerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar yaşayabilir.

Süper Amatör Ligine Şampiyonluk parolası ile başlayan 3 .hafta hocasını gönderen Erdemli Belediyespor bol gollü geçen karşılaşmada Anamur temsilcisi Anamur Muzspor ile 3-3 berabere kaldı. Erdemli Belediyespor evinde yaşadığı bu puan kaybı ile zirve yarışından uzaklaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA