Düşenin dostu yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Düşenin dostu yok!


 

Mersin İdman Yurdu’nda kongreye 3 gün kaldı. Ancak başkan adayı çıkmaması durumunda bu kongre kulübün sonu olabilir! Bu da yetmezmiş gibi kapanmanın eşiğindeki MİY, TFF tarafından iki kez PFDK’ya sevk edildi!

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nda gözler 5 Kasım’da yapılacak kongrede. 100 milyon TL’ye ulaşan borç, transfer yasağı, puan silme cezaları başta olmak üzere dağ gibi yığılan sorunları nedeniyle başkanlığa talip çıkmaması nedeniyle bu kongrenin kulübün son kongresi olma riski gün geçtikçe büyüyor!

Mevcut Başkan Mahmut Karak’ın aday olup olmayacağı  konusunda net olmaması tartışmaları beraberinde getirirken, kulüpten yapılan açıklamada Karak’ın bugün basının karşısına çıkarak, önemli açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

Diğer taraftan son birkaç haftadır Mersin İdman Yurdu’nun TFF tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesi düşenin dostu olamaz sözünü doğrular cinsten. TFF ilk olarak Başkan Mahmut Karak’ın Mersin’de oynanan Bodrum Belediyespor maçında sahaya girmesi ve hakem soyunma odası koridorlarındaki hakareti kulübün PFDK'ya sevkine karar verdi.

Üstelik ceza bunlarla sınırlı kalmayacak gibi gözüküyor. Mersin İdman Yurdu; zorunlu teknik kadrolardan profesyonel antrenör kadrosunu tamamlamaması sebebiyle ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle de yine PFDK’ye sevk edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA