“Zor olacağını biliyorduk” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Zor olacağını biliyorduk”


 

Takımın genel durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, bu yıl Avrupa’da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

“Yarı final yada final oynamak istiyoruz” diyen Aydın, “Grup maçlarımıza çok iyi başladık. Grupta oynadığımız ilk 3 maçımızı kazandık. Tabi her şeyin bitmediğini daha önümüzde 3 maç olduğu söylemiştik. Nitekim deplasmanda Good Angels Kosice ile karşılaştık. Maçın böyle zor olacağını, kıran kırana geçeceğini biliyorduk. Tamda bizim beklediğimiz gibi bir maç oldu ve her dakikası nefes nefese geçti. Grupta 2 maçımız kaldı. Bu maçlarımızı kazanıp gruptan rahat çıkacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu yıl Avrupa'da hedeflerimize ulaşacağız" diye konuştu.

Bu yıl lige zorlu maçlarla ve mağlubiyetlerle başladıklarını vurgulayan Aydın, “Bu hafta yine evimizde oynayacağız. Bornova Beckerspor ekibi her ne kadar ligde 4 maçta 4 mağlubiyet alsa da iyi bir takım. Onlarda ilk galibiyetlerini alıp, bir nefes almak isteyeceklerdir. O yüzden bizi evimizde yine zorlu bir maç bekliyor. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçı yenerek hem galibiyet serisini sürdürürüz hemde Avrupa'da aldığımız mağlubiyeti unuturuz. Mersinlileri de hafta sonu oynayacağımız maçta bize destek vermeye bekliyoruz” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA