Puanlar paylaşıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Puanlar paylaşıldı


 

Süper Amatör U 19 Liginde Çiftlik Adonis ile Meskispor karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve bol gölü geçen maça hakem hataları damga vurdu.

Meskispor ile Ç.Adonis arasında oynanan maç 2-2 beraberlikle sonuçlanırken; ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Ligin güçlü ekibi Ç.Adonis ikinci yarının ortalarında farkı 2-0’a getirdi. 2-0 geriye düşen Meskispor maçı daha sonra önce 2-1'e getirdi. Maçın son bölümlerinde maçta hiç olay çıkmamasına ve çok durmamasına rağmen orta hakem maçı 12 dakika uzatınca Meskispor uzatma dakikalarında kazandığı penaltı golü beraberliği yakaladı 2-2.

Maçın ardın açıklama yapan Çiftlik Adonis takımının teknik adamı Maşallah Erhan Harika mücadeleye sahne olan mükemmel giden maçın önüne maalesef hakem geçti 2-0 önde götürdüğümüz maçı hakem normal süresi tamamlanmasına rağmen herhangi bir sakatlık olay olmamasına rağmen maçı 12 dakika uzattı. Etik olmayan davranışlar sergiledi. Maç içinde verdiği inanılmaz yanlış kararlarla maça gölge düşürmüştür. Emek veriliyor bu emekler maalesef birisi sanki düğmeye basıyor emekler yok oluyor. O çocukların emeğini yok sayan Serdal Gülal hakem arkadaşın gece başını yastığa koyduğunda rahat bir uyku çekebilmiş mi rahat  uyuya bilmişse artık sözün bitiği yerdeyiz. Oyuncularım hepsi 2001, 2002 doğumlu ve U 19 kategorisinde kendilerinden 3,4 yaş büyük ağabeyleriyle mücadele ediyorlar göstermiş oldukları onurlu mücadele harika futboldan dolayı hepsiyle gurur duyuyorum, böyle karakterli yetenekli bir grubun hocası olduğum içinde çok mutluluk duyuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA