Zor gittiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zor gittiler


 

Önceki gün kulüp başkanı Mahmut Karak’ın istifa etmesi üzerine morallerin bozuk olduğu Mersin İdmanyurdu’nda, takım deplasman giderlerinin bulunmasının ardından Menemen Belediyespor maçı için İzmir’e gitti.

Ali Şanlı

Bugün 2.Lig Kırmızı gurupta 11. maçına çıkacak olan Mersin İdman Yurdu gurupta Lider olan Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde henüz puan alamayan Mersin İdman Yurdu'nda önceki gün Kulüp Başkanı Mahmut Karak'ın da istifası etmesi ile kötü giden sezonu daha da zora soktu. Sahipsiz kalan Kırmızı Lacivertliler de neredeyse Menemen maçına gedemeyecek duruma geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz devre girerek bu haftaki yabancı saha giderlerini karşılayacağı açıkladı. Böylece Mersin İdman Yurdu büyük bir cezadan kurtuldu. Futbol takımı ise dün kara yolu ile Menemen’e giderek maç saatini beklemeye başladı. Menemen Belediyespor maçı bugün saat 13.00'da oynanacak.

MENEMEN CEPHESİ

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'da teknik direktör Suat Kaya, bugün karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçı öncesi takımı uyardı. Rakiplerinin eksi 3 puanla son sırada olmasının asla hafife alınmaması gerektiğini dile getiren Kaya, "Futbolda rakibe saygı duymak her şeyden önemlidir. Futbolcularım diğer maçlara nasıl çıktıysa Mersin karşısında da tüm ciddiyetleriyle görevlerini yapacak. Ligde kolay maç diye bir kavram yok. Evimizde oynamanın avantajını kullanıp 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz" dedi. Sarı-lacivertlilerde kart cezalısı stoper Gökhan Sinanoğlu ile sakat orta saha Serdar Deniz dışında eksik bulunmuyor.

CEZA ALARAK GİTTİ

Bu arada Perşembe günü 8 ay Başkanlık yaptığı Kulüpten istifa eden Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak'a TFF'den ceza geldi. TFF’den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Mersin İdmanyurdu Kulübü başkanı Mahmut Karak'ın, 29.10.2017 tarihinde Mersin Stadyumunda oynanan Mersin İdmanyurdu - Bodrum Belediyesi Bodrumspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle ve müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında hakareti nedeniyle takdiren 5 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 43.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına” cümleleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA