Mersin son dakika güldü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin son dakika güldü


 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 5. haftasında Mersin Basketbol takımı Edremit Bld. Gürespor il deplasmanda karşı karşıya geldi. Mersin Basketbol takımı sahadan 73-71 galip ayrıldı.

Edremit Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayamayan Gürespor, savunma yapmakta zorlanırken, hücumda da etkili olmadı. İlk periyot, tesilcimiz Mersin Basketbol’un 24-13 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci periyotta da oyuna hakim olan temsilcimiz 25-16’lık  periyot skorunun ardından soyunma odasına 49-29 galip girdi.

Üçüncü periyotla birlikte oyunda biraz daha dengeyi sağlayan Gürespor oyuncuları üst üste sayılar bulurken, sertleşen savunmasının etkisini de gördü ve 22-10’luk periyot skoruyla farkı azaltıp, final periyotuna 51-59 geride girdi.

Final periyotuda etkisi düşen Mersin Basketbol 68-69 önde girdiği son 45 saniyede rakip oyuncu İlsu’nun yaptığı top kaybının ardından gelen sayıyla 71-68 öne geçti ve mola geldi. Mola dönüşü 3 sayılık atıştan isabet bulan Gürespor, skoru eşitledi. Ancak hemen ardından oyuncumuz Marie Jordan’ın attığı basketle skoru 73-71 yaptı. Her iki takımda daha sonraki fırsatları değerlendiremeyince maç bu skorla tamamlandı.

 

TARAFTAR YUMRUK YUMRUĞA GİRDİ

Mersin Basketbol Takımı’nın üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın son dakikalarında tribünde kavga çıktı. Yumruk yumruğa birbirlerine giren taraftarlar, polisin müdahalesine rağmen kavgayı bırakmadı ve polis memurları biber gazı kullandı. Karşılaşmanın hakemleri maça ara verdi ve yeterli güvenlik sağlanmadığı gerekçesiyle soyunma odasına gidildi. Mersin takımı oyuncularından birinin akrabalarının da karıştığı söylenen kavgada 2 kişi yaralanarak, sağlık ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kavgaya karışan 2 kişi de gözaltına alınıp polis merkezine sevk edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA