Atatürk portresi için binlerce kişi gönüllü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atatürk portresi için binlerce kişi gönüllü


 

Mersin’de 10 Kasım’da "Atatürk portresi" oluşturmak için “10 bin gönüllü aranıyor” sloganıyla yola çıkan Toroslar Belediyesi’ne 7 bin kişi ismini yazdırdı.

Toroslar Belediyesi’nin öncülüğünde; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü olan 10 Kasım’da 10 bin gönüllüyle oluşturulacak ‘Dünyanın en büyük canlı Atatürk Portresi’ için hazırlıklar devam ediyor. Bugüne kadar, Toroslar belediyesi tarafından kent merkezinde belli noktalarda açılan başvuru stantlarına ve ilgili belediye birim müdürlüklerine;  etkinlikte yer almak için kayıt yaptıran kişi sayısı 7 bine ulaştı.

Etkinlik için bir hafta süre kaldığını anımsatan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bugüne kadar kayıt yaptıranların sayısının 7 bine ulaştığını ve kayıt yaptıran ilk 10 bin kişinin tarihe geçecek bu portrede yer alacağını kaydetti. Başkan Tuna, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü layıkıyla anmak ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacağımızın bir mesajını vermek için tüm gönüllü vatandaşlardan siyah giyinip 10 Kasım’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak bu  rekor denemesindeki etkinliğe katılarak, destek vermesini istedi.

Öte yandan, canlı Atatürk Portresinde yer almak isteyen gönüllü vatandaşlar,  Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile belediye hizmet binasında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvurabilirler ve şehrin muhtelif yerleri ile alışveriş merkezlerinde açılan stantlarda da kayıtlarını yaptırabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler ise  0324 322 72 00 (Dahili 1115), 0554 877 17 18, 0533 215 40 70, 0530 128 29 88 numaralı telefonları da arayabilirler. (bülten) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA