Zamansız değişim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zamansız değişim


 

Mersin İdman Yurdu’nda göreve başlayan yeni yönetim tarafından; yaklaşık 10 yıldır altyapının farklı kategorilerinde görev alan ve 2,5 aydır da A Takımı çalıştıran Sedat Hazımoğlu liderliğindeki teknik ekibin grevine son verildi.

ALİ ŞANLI

Teknik ekibe konuyla ilgili yönetimden bir gerekçe sunulmazken Hazımoğlu ve ekibinin görevden alınmaları spor kamuoyu tarafından rahatsızlıkla karşılandı. Hazımoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kulüp için çalışmaya devam edeceğini söyleyerek, “Çok değerli MİY ailesi 27 eylül 2017 tarihinden buyana onurla şevkle gururla fedakarca bütün olumsuzluklara rağmen 11 ay maaş almadan, bu takım 7 yerken 8 yerken çok bitik bir durumda alarak gururla onurla hırsla oynayan bir takım haline getirerek gerekli çıkışını sağladığımız antrene ettiğimiz mersin idman yurdumuzdan ekibimle beraber MİY teknik sorumluluk görevimden yeni gelecek teknik ekibin de önünü açma adına şu an itibarı ile ayrılmış bulunmaktayız. Bizlere layık görerek bu göreve getiren güvenen gerek eski yönetim kurulumuza gerekse yeni yönetim kurulumuza büyük MİY taraftarlarına şeytanlara kıymetli basınımıza teşekkür eder yeni heyete başarılar dilerim. Bizler her daim MİY’in her kademesinde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hazımoğlu’nun istifa etmemesi durumunda eski görevi altyapı sorumluluğuna getirilmesi beklenirken, ekibindeki Mesut Cömert altyapı görevini kabul etmeyerek istifa ettiğini açıkladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA