Balta’yı taşa vurmayalım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Balta’yı taşa vurmayalım!


 

Mersin idman Yurdu’nda yeni yönetimin ilk icraatı daha önce de takımı çalıştıran Teknik Direktör Memduh Balta’yı göreve getirmek oldu!

ALİ ŞANLI

Daha önceki dönem Mersin İdman Yurdu’nda  görev alan Menduh Özbalta, kulübün zor döneminde yeniden takımın başına geçti. Bir otelde düzenlenen imza töreninde yneticilerde hazır bulundu. Özbalta ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken yardımcılıklarına Eren Maytar, Önal Arıca ve Kaşif Tunca getirildi. Basın mensuplarına açıklama yapan Özbalta, ekibine güvendiğini söyleyerek “Zor bir dönemde takımı devralarak elimizi taşın altına koyduk. Takımın eksikliklerini biliyoruz. Elimizden geldiğince bu takımı daha iyi çalıştırarak iyi bir yere gelmesi için uğraşacağız. Yeni yönetime de hayırlı olsun. Daha az gol yiyen bir ekip olacağız herkesten daha çok koşup daha çok mücadeleci bir takım olmaya çalışacağız. Mersinliler artık daha girişken bir takım izleyecek” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA