BU YIL DA ALAMAYACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU YIL DA ALAMAYACAK


 

Mersin İdman Yurdu’nun son yıllarda almayı başaramadığı ve her defasında ceza ile karşı karşıya kaldığı kulüp lisansı alma dönemi yine geldi. Mersin İdman Yurdu’nun son durumuna bakıldığında kulüp lisansını bu yıl da alması kolay gözükmüyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre; TFF Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2018-2019 sezonu kulüp lisans başvurularının kabulü ve değerlendirilmesinde kullanılacak Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Başvuru Dosyası, federasyonun internet sitesinde yayınlanmasıyla yürürlüğe girdi.
Sportif, altyapı, mali, hukuki ve idari açıdan kulüplerin daha sağlam ve şeffaf hale getirilmesini amaçlayan sistem, Süper Lig'in yanı sıra TFF 1. ve 2. liglerde yer alan takımlara uygulanacak. Kulüpler, Mart ayının son iş gününe kadar başvurularını yapabilecek. Nisan ayında kulüplerin başvuruları değerlendirilecek ve en geç 10 Mayıs’ta UEFA ve ulusal lisans kararları açıklanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA