ÖF ÖF ÇOK KÖTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖF ÖF ÇOK KÖTÜ


 

Mersin İdman Yurdu ligin ilk yarısını bin bir zorluklarla tamamladı. Ligin ilk yarısında 17 maça çıkan kırmızı lacivertliler 16 mağlubiyet alırken, çıktığı karşılaşmaların sadece birini kazanabildi.

ALİ ŞANLI
Kapandı kapanacak dedikoduları ile maçlara çıkan Mersin İdman Yurdu tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Sezon sonunda toplam 3 takımın TFF 1. Lig’e yükseleceği 2. Lig'de ilk yarının ardından Kırmızı Grup'ta averajla Menemen Belediyespor zirvede yer aldı. Mersin İdman Yurdu ise tek galibiyet ile ligin dibine demir attı.

EKSİ PUANLA TAMAMLADI

Hatırı sayılır bir borç ve transfer yasağı nedeni ile genç bir kadroya mücadele eden Mersin İdman Yurdu ilk yarıda çıktığı 17 karşılaşmada 16 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Kalesinde 62 gol gören Kırmızı Lacivertli ekip rakip kalelere ise sadece 10 gol bırakabildi. Aldığı bu sonuçlar sonunda eksi 6 puanla Ligi 18. sırada tamamladı.
İLK YARI İSTATİSTİKLERİMİZ İÇ AÇICI DEĞİL 
Toplam 430 golün atıldığı TFF 2. Lig'de Kırmızı Grup’ta 43 gol atan Keçiören gücü  en golcü, Kırmızı Grup'ta 10 golü bulunan Mersin İdman Yurdu ise en az gol atan ekip olarak kayıtlara geçti.
Gol yollarında kısır bir Lig geçiren Kırmızı Lacivertli ekip deplasman maçlarında da etkili değildi. Mersin İdman Yurdu ve  Tokatspor deplasman galibiyeti bulunmazken, Sivas Belediyespor dış sahada hiç yenilmedi.
PERFORMANSI İYİ DEĞİLDİ
Mersin İdman Yurdu çıktığı 17 karşılaşmada en az galip gelen takım 1 maçla, en az berabere kalan takım 0,En az gol atan takım 10 gol, En fazla gol yiyen takım 62,Kendi sahasında en başarısız takım 3 puan, Kendi sahasında en az gol atan 4 gol, Kendi sahasında en fazla gol yiyen 24, Deplasmanda en başarısız ekip 0 galibiyet, Deplasmanda en fazla gol yiyen ekip 38 puanla istatistiklerde hep birinci oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA