HEDEFLERİ DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEFLERİ DEĞİŞTİ


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarı tamamlandı. Mersin ekipleri inişli çıkışlı bir performans sergiledi.

Tarihinde ilk defa BAL’da mücadele eden Mut İdman Yurdu başarılı bir ilk yarı geçirerek ilk yarıyı 23 puan toplayarak 4’cü sırada tamamladı. 

Bu ligi iyi tanıyan yıllardır oynayan Silifke Belediyespor ise beklenmedik şekilde kötü bir ilk yarı geçirdi. Hoca değişimine giden,yaptığı yatırıma göre rakiplerinin çok gerisinde kalan Silifke temsilcisi 17 puanla 9’cu sırada kendine yer bulabildi. 
Sezon şampiyonluk umuduyla çıkan Anamur Belediyespor da, ilk yarı beklentilerin altında kalan bir performans sergiledi. Anamur Belediyespor 13 haftada 21 puan toplayarak Liderin 16 puan gerisinde kaldı.

ŞAMPİYONLUK ŞANSLARI YOK DENECEK KADAR AZ
Mersin temsilcilerin ilk yarı performansına bakıldığında şampiyonluk umutları çok az gözüküyor. Lider Serik Belediyespor’un ortalama 15 puan gerisine düşen Mersin ekipleri  hedef değiştirme noktasına geldi. 3 Mersin ekibinden Mut İdman Yurdu, Anamur Belediyespor ve Silifke Belediyespor’dan birinin küme düşecek olması yarışın bu yöne kaymasına neden oldu.

BAL’DA 12 GURUP VAR
Spor Toto BAL'ın ilk yarısı, 80 ilden 159 takımın katılımıyla 12 takımlı bir grup, 13 takımlı yedi grup ve 14 takımlı dört grup olmak üzere toplam 12 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Spor Toto BAL'da ilk yarıda oynanan 976 müsabakada toplam 2512 gol atıldı. Müsabaka başına düşen 2,6 'lık gol ortalamasının olduğu Spor Toto BAL'da, 2005 Azatlıspor-68 Aksaray Belediyespor (0-10)  müsabakası ile 68 Aksaray Belediyespor en gollü galibiyeti aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA