OLMAYAN PUANLAR BİR BİR GİDİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OLMAYAN PUANLAR BİR BİR GİDİYOR!


 

Mersin İdman Yurdu’na 2010-2011 sezonunda transfer edilen futbolcu Okan Yalçınkaya’nın önceki kulüplerine ödeme yapılamadığı için 3 puan silme cezası geldi.

Ali ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda kazan kaynamaya devam ediyor. Kurulduğundan itibaren en kötü zamanını yaşayan Kırmızı Lacivertli Kulüp can çekişe çekişe eriyor. Talihsiz dev çınar son 10 yılda yanlış kişiler tarafından yönetilmesinin bedelini kapanmayla ödeme noktasına geldi. Sezon içinde 9 puanı silinen Mersin İdman Yurdu’na bir ceza da Hollanda’dan geldi. 21 yaş altı takımına 2010-2011 sezonunda transfer edilen futbolcu Okan Yalçınkaya’nın Hollanda’da yetiştiği kulüpler VVV Venlo ve SVC 2000’e yetiştirme bedeli olan parayı tahsil edemediği için kulübe bir 3 puan silme cezası daha da geldi. Böylece son gelen puan cezası ile toplamda 12 eksi puan cezası almış olan Kırmızı Lacivertliler – 9 puan ile ligin 2. yarısına da borçlu başlayacak.
2. Lig Kırmızı gurupta Mersin İdman Yurdu’nun yanı sıra Bucaspor’un ve Kocaeli Birlikspor’un da 3 puanı silindi. Talihsiz bu takımlar ligin dibine demir atmış durumda.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA