İÇELSPOR 3 PUANDAN FAZLASINI ALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇELSPOR 3 PUANDAN FAZLASINI ALDI!


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nin ikinci yarısı dev bir maça sahne oldu. Lider İçelspor en yakın takipçisi Meskispor’u 2-0 mağlup ederek ligin bitimine 12 hafta kala çok büyük avantaj yakaladı.

Dev maç İçelspor’un

SONER AYDIN

Hafta başından buyana tüm gözlerin çevrildiği ve çeşitli spekülasyonların gündeme getirildiği Süper Amatör Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan İçelspor-Meskispor karşılaşması Tevfik Sırrı Gar Stadyumu’nda oynandı. 
İki takım arasındaki çekişmenin yarattığı gerilimin yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün de maçın TSG’de ilk etapta oynanamayacağını ardından ise oynanabileceğini açıklaması ile tansiyonun yükseldiği maça ilgi büyük oldu. 
İki kulüp yöneticilerini de tam kadro yer aldığı protokol tribünün yanı sıra takım taraftarları da futbolcuları yalnız bırakmadı. Bin civarında taraftarın izlediği maçta yaşanabilecek olumsuzluklara karşı geniş güvenlik önlemleri alındı.  
Her iki takımında kontrollü oynadığı ilk yarı ı 0-0 golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarı takımlar aynı kadro ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekibe oranla daha etkili oynayan İçelspor; Adnan ve Ebubekir’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Zaman zaman gerginliğin arttığı karşılaşmada ev sahibi ekip Meskispor 75. dakikada 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın geri kalan zaman diliminde başka gol olmayınca konuk ekip sahadan 3 puanla ayrılarak puanını 35’e çıkarttı ve en yakın rakibi Meskispor ile puan farkını 5’e yükseltti. 
Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e düşen ve yaklaşık 10 yıldır her sezon 2 milyon TL civarında bütçe ile takım kuran Meskispor, bu yıl da sportif başarısızlığı ile istediği hedefe ulaşamamış oldu. İçelspor yenilgisinin faturasının ağır olması beklenen MESKİ ekibi bu saatten sonra BAL’dan gelecek takım ile oynayacağı baraj maçı ile lige tutunmaya çalışacak. 
İlk yarıda oynanan 13 karşılaşmanın 12’sini kazanıp, bir beraberlik ile gücünü ortaya koyan İçelspor ise şampiyonluk için bu 3 puan ile önemli bir avantaj elde etmiş oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA