DAĞ FARE DOĞURDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAĞ FARE DOĞURDU!


 

Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanlarını bir araya getiren tarihi zirvede, her iki kulübün içinde bulunduğu zor durum gündeme gelmedi. Zirvede dostluk mesajı verildi.

SONER AYDIN

Mersin’in profesyonel ligdeki iki temsilcisi olan Mersin İdman Yurdu Başkanı Hamit İzol ile Tarsus İdman Yurdu Başkanı Önder Ege, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın daveti ile bir araya geldi. MİY’in tarihinin en kötü dönemini yaşadığı bu günlerde yaşanan gelişme spor kamuoyunu hareketlendirdi. Ancak toplantıda Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu’nun şuan da bulunduğu zor durumun yerine Mersin ve Tarsus takımları arasında yaşanan tribün gerginliği ve kent bilinci masaya yatırıldı. 

ÖNCELİK BU OLMAMALI!
Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerindeki Başkan Kocamaz’ın makamında gerçekleştirilen tarihi buluşmaya Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MİY Başkanı Hamit İzol ve TİY Başkanı Önder Ege ile yöneticiler katıldı. Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği zirvede, her iki kulübün taraftarları arasındaki rekabetin dostluğa dönüşmesi gerektiğinin altı çizildi. Başkan Kocamaz, Mersin ve Tarsus’un etle tırnak gibi olduğuna dikkat çekerek, “İki profesyonel kulübümüz de maalesef zor günler yaşıyor. Bizler imkânlarımız dâhilinde kulüplerimizin yaşam mücadelesine destek veriyoruz. Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu taraftarlarının arasında yaşanan rekabeti dostluğa dönüştürmek ve bu vesile ile kulüplerarası ilişkileri güçlendirmek çok önemli. Her iki kulübün bu zor günlerden kurtulmasına, dayanışmanın vereceği moral ve motivasyon önemli katkı sağlayacaktır” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA