YÜKSEL’ME DÖNEMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜKSEL’ME DÖNEMİ


 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin Mersin Şubesi seçime hazırlanıyor.

Ocak ayının son haftasında yapılması beklenen genel kurula eski hakem ve gözlemci Şükrü Yüksel aday olduğunu açıkladı. 15 yıllık hakemlik yaşamının 10 yılında klasman hakemi olarak görev alan, 1 yıl süper lig hakemliği yapan ve ardından 10 yıl da liglerde gözlemcilik görevini üstlenen Şükrü Yüksel, şu anda geçici başkan ile yürütülen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne başkan olmak için kolları sıvadı.
1994-1999 yılları arasında derneğe başkanlık yapan ve uzunca bir süre yönetimlerde görev alan Şükrü Yüksel, Mersin hakemliğini şaşaalı günlerine geri döndüreceğini söyledi. Yüksel, “Mevcut hakem kadrosunun sosyal ve idari hakları ile ilgili hakemlerin iradesini gerek üst makamlara gerekse taban birliklerine yansıtacağız. Futbol federasyonu talimatlarının üyelere eşit şekilde uygulanması, hakkaniyetin korunması, sportif ve sosyal ilişkilerin sağlıklı yürütülmesi için hakemlerin ortak iradesini bir sendikacılık bilinci içerisinde olacağız.  Şu anda çok sağlıklı yürümeyen hakem camiasına birlik beraberliği sağlayarak, mersin hakemliğinin eski günlerine geri dönmesine katkıda bulunacağız” dedi

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA