BİRLEŞME Mİ ASLA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİRLEŞME Mİ ASLA!


 

Hafta başında Büyükşehir Belediye Başkanı makamında yapılan toplantının yankıları bitmiyor.

 Büyük zirvede zor durumda olan, “Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu’nun nasıl kurtulur, borçları nasıl eritilir?” konularının konuşulması beklenirken tribün gerginliği ve kent bilinci konuların konuşulması olay olmuştu. Bunun üstüne Mersin İdman Yurdu Tarsus İdman Yurdu ile birleşiyor mu dedikoduları artınca Tarsus İdman Yurdu Kulübünden bir açıklama geldi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Av. Önder Ege yaptığı açıklamada; Son günlerde bazı spekülasyonların yapıldığını belirtti. Hafta içinde Mersin'de Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Hamit İzol ile basın toplantısına katılan başkanımız Av.Önder Ege, “Buluşmanın bölge futbolu adına önemli adım olduğunu'” açıklamıştı. 
Camiaların yakınlaşmasının bazıları tarafından farklı yere çekilmek istendiğini ifade eden Ege “Burada ki amaç, bölgesel futbolu en aşağıdan en yukarıya kadar nasıl bir arada tutarız? amacıydı. Tek derdimiz bölge futbolunun kalkınması için güç birliği kurmaktır. Yakın zamanda Adana kulüpleri ile de bir araya geleceğiz. Birleşme gibi bir durum söz konusu değildir. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bir gün birleşip tek bir takım olma olasılığı ne ise, Mersin İdman Yurdu ile Tarsus İdman Yurdu’nun birleşme olasılığı, o kadardır, ayrıca bölge futbolunun kalkınması için adımlar atılması niye bazılarını rahatsız ediyor ve kargaşa ortamının devamı isteniyor bunu da anlamak mümkün değil” dedi.

SERTAÇ GÖKALTIN VE EMRE TURGUT İLE YOLLAR AYRILDI
Öte yandan kulüpten yapılan diğer bir açıklamada Tarsus İdman Yurdu’na sezon başında transfer olan Emre Turgut ve Sertaç Gökaltın ile yapılan görüşmeler sonrası sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edildiği bildirildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA