ALIŞTIRA ALIŞTIRA KAPANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALIŞTIRA ALIŞTIRA KAPANIYOR


 

Mersin İdman Yurdu’nda, Tarsus İdmanyurdu yönetimi ile birlikte yapılan son ortak toplantının ardından Nurullah ile Mahmut’un TİY’e kiralanmasını taraftarın son umudunu da bitirdi. MİY’in hocası Özbalta’nın ise bu kiralamadan habersiz olduğu öne sürüldü.

Ali ŞANLI 

Yaklaşık 3 ay önce büyük umutlarla Mersin İdman Yurdu yönetimini devralan Hamit İzol ve ekibinin Nurullah Kaya ve Mahmut Metin'in gibi takımın etkili oyuncularını Tarsus İdman Yurdu'na vermesi, ‘Mersin İdman Yurdu’ gözden çıkarıldı olarak yorumlandı. 150 milyon TL civarında borcu olan, transfer tahtası kapalı olan takıma başkan olan İzol, kulübü zor durumdan kurtarma girişimleri boşa çıkınca ilk olarak takımın etkili oyuncuları satmakta buldu.
Mersin İdman Yurdu'nda yaşanan bu gelişme hafta başında Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantının gerçek amacı bu muydu soruları akıllar getirdi. Hafta başında Burhanettin Kocamaz'ın Başkanlığında Hamit İzol, Önder Eğe ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can bir araya gelmiş sporda barış konuşulmuştu. Ancak son yaşanan gelişme spor kamuoyunun kafasını karıştırdı.

HOCANIN HABERİ YOK
Öte yandan Kulüp Başkanı Hamit İzol’un, Nurullah Kaya ve Mahmut Metin'in Tarsus İdman Yurdu'na sezon sonuna kadar kiralamasında bir başka ilginç detay ortaya çıktı. Nurullah ve Mahmut'un kiralık olarak verilmesinde takımın hocası Memduh Özbalta'nın haberinin olmadığı öne sürüldü. Hocanın anlaşma yapıldığı saatlerde U16 takımının maçı izlediği öğrenildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA