Periler tam gaz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Periler tam gaz


 

Samsun temsilcisi Canik Belediyespor ile 2017’nin son maçında deplasmanda karşı karşıya gelen Mersin BŞB Sporlu periler karşılaşmadan 70 – 76 galip ayrıldı.

Mersin BŞB Spor, 2017 yılının son maçında deplasmanda samsun temsilcisi Canik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk devresi Mersinli Perilerin 20 – 17 üstünlüğü ile kapandı. İkinci çeyrekte adeta devleşen Mersin BŞB Spor farkı 12 sayıya çıkarak devreyi 42- 30 kapattı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise Samsun Temsilcisi oldu. Aradaki farkı 6 sayıya düşüren Canik Belediyesporlu oyunculara etkili savunma yapan periler farkın kapanmasına engel olarak 3’üncü çeyreği 57- 51 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde ise adeta nefes alınmadı. Büyük çekişmeye sahne olan son çeyrekte iki tarafta 19’şar sayı bulurken maç Mersin BŞB Sporun 76- 70 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde 6 galibiyetini alan periler, 18 puanla 8. Sırada bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA