Çukurova Basketbol patladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova Basketbol patladı


 

Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü, 2017 yılının son maçında karşı karşıya geldiği, Bornova Beckerspor’u 145 – 41’li skorla mağlup ederek taraftarına tarihi bir yeni yıl hediyesi verdi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki Mersin Temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü, 2017’nin son maçında Edip Buran Spor Salonu’nda ağırladığı İzmir temsilcisi Bornova Beckerspor’u adeta ezdi. Maç sonunda rakibine 3 katı tarihi bir fark atan Çukurovalı Periler maçtan 145 – 41 galip ayrıldı. Maçın ilk başından son düdüğe kadar İzmir Temsilcisine adeta nefes aldırmayan Çukurovalı Periler, ilk çeyreği 24 sayı farkla 40 – 16 olarak tamamladı. İkinci çeyrekte rakibinin ancak 10 sayı atmasına izin veren Turuncu Lacivertliler, ikinci çeyreği 53 sayı farkla 79 – 26 skorla tamamladı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise yine Çukurovalı Periler oldu. 3’üncü çeyrekte rakibinin sadece 9 sayı atmasına izin veren Mersin temsilcisi çeyreği 106 – 35 skorla kapattı. Son çeyrekte İzmir temsilcisinin maçtan kopmasıyla aradaki farkı daha da açan Çukurovalı Periler maçın sonunda, rakibine 3 katı sayı farkı atarak 145 – 41’lik tarihi skorla maçtan galip ayrıldı. Ligde bu skorlar 6’ıncı galibiyetini alan Çukurovalı Periler averaj farkı ile 6’ıncı sırada yer alıyor.

Tarihi zaferin ardından değerlendirmelerde bulunan Çukurova Basketbol Kulübü Genel Koordinatörü Volkan Torun, “Türkiye Kupası statüsünde genel averaja bakıldığı için bu maçta averajımızı yükseltmek bizim için önemliydi ve maçın gayesiydi. Bornova Beckerspor tıpkı tüm rakiplerimiz gibi saygı duyduğumuz bir organizasyon. Basketbolseverlerin konuya bu açıdan bakmalarını rica ediyoruz. Çukurova Basketbol Organizasyonu olarak tüm maçlarımıza bu oyunun özüne olan tutkumuz ve tüm rakiplerimize en üst seviyede saygı felsefemizle çıktığımızı bir kez daha belirtmek isteriz” cümlerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA