MİY yeniden genel kurula gidiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY yeniden genel kurula gidiyor


 

Mersin İdman Yurdu, kulüp tüzük gereğince 3 yılda bir yapılması gereken Olağan Genel Kurul Toplantısı hazırlıklarına başlarken, yaklaşık 2 ay önce seçilen başkan Hamit İzol’un güven tazelemesi bekleniyor.

Ali ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, Tüzüğü’nün 15. maddesi hükmü gereğince; Olağan Genel Kurulunu toplama hazırlıklarına başladı. Kulüp tüzüğü gereği 3 yılda bir yapılması gereken Olağan Genel Kurul Toplantısı için resmi web sitesinden açıklama yayınlayan kulüp yönetimi, toplantının 11 Ocak 2018 Perşembe günü saat 10.00’da yapılacağını duyururken; çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın 18 Ocak 2018 Perşembe tarihinde aynı saatte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapılacağını bildirdi. Yaklaşık iki ay önce tek liste ile Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanlığına seçilen Hamit İzol’un toplantıda güven tazeleyeceği beklenirken; yönetim kurulu seçimleri için kulislerden herhangi bir sürprizin yaşanmayacağı haberleri geliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA