ESKİ MİY’LİLER İDMANDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESKİ MİY’LİLER İDMANDA


 

Mersin İdman Yurdu’ndan Tarsus İdman Yurdu’na kiralanan Nurullah Kaya ve Mahmut Metin’in Sarı Lacivertlilerle birlikte idmanlara başladığı öğrenildi.

Ali ŞANLI
TFF 3’üncü Ligdeki Mersin Temsilcisi Tarsus İdman Yurdu, geçtiğimiz hafta başladığı 2. Yarı hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde tamamladı. Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın göz ameliyatı olması nedeniyle Yardımcı Antrenör Koray Cinel’in tarafından yaptırılan çalışmalara; sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edilen oyuncuların dışında kalan tüm topçuların tam kadro katıldığı bildirildi. Hazırlık çalışmalarının 2’inci etabı için salı günü Antalya’ya geçecek olan Sarı Lacivertlilerin yaptığı idmanlara, Mersin İdman Yurdu’ndan kiralanan Nurullah Kaya ve Mahmut Tekin’de katıldığı öğrenilirken, söz konusu transfer hem Mersin hem de Tarsus kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.
CANKUT ATASOY İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI
Sarı Lacivertli ekipte bir yandan ikinci yarı hazırlıkları sürerken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Kulüpten son yapılan açıklamada TFF 2.Lig takımlarından Silivrispor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Hüseyin Cankut Atasoy ile 1,5 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi. İstanbul’da gerçekleştirilen ön protokol imza töreninde konuşan Oyuncu Hüseyin Cankut Atasoy “Büyük bir camiayla anlaştığımızın farkındayım. Başarılı olmak için evet dedim” diye konuştu. Ayrıca Atasoy’un resmî imzayı, transfer tarihinin başlaması ile atacağı bildirildi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA