ŞİMDİLİK BU DA YETER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİMDİLİK BU DA YETER


 

Akdeniz oyunları kapsamında yapılan ve yapıldığı günden beri TFF tarafından hiç bir organizasyonun verilmediği Mersin Stadyumu nihayet akıllara geldi.

Milli takım yetkilileri Mart ayında Mersin'de oynayacak olan Ümit Milli takımın maçı öncesi Mersin Stadında incelemelerde bulundu. Ümit Milli Takımı 2019 U21 Avrupa Şampiyonası öncesi Mersin'de sahne alacak. Gurup maçlarında şuana kadar oynanan 5 karşılaşmada 5 puan toplayarak Lider Belçika'nın 9 puan gerisinde bulunuyor.

54 takımın 9 grupta 6'şarlı mücadele edeceği 2019 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri sonunda grup liderleri, finallere katılmaya hak kazanacak. Tüm grupların en iyi 4 ikincisi ise ikişerli olarak birbiriyle eşleşerek 12-20 Kasım 2018'de Play-Off oynayacak. Çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak Play-Off maçları sonunda 2 takım daha finallere yükselecek. Ev sahibi İtalya ise 12 takımla düzenlenecek finallere direkt olarak katılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA