UMARIZ TEMİZ MAÇ OLUR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMARIZ TEMİZ MAÇ OLUR!


 

İlk yarı olaylı geçen Mersin İdman Yurdu, Amed Sportif Faaliyetler maçın rövanşı yarın Diyarbakır’da oynanacak. Karşılaşma öncesi Diyarbakır’da ekstra güvenlik önlemleri alınacak.

ALİ ŞANLİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edene Mersin İdman Yurdu, ikinci yarının ilk maçını yarın ligin ilk devresinde 7-0 yenildiği Amedspor ile oynayacak. İlk yarı Mersin Stadyumu'nda oynanan ilk maçta taraftar gerginliği ile başlamıştı. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun rakip takımın taraftarına yasak getirmesine rağmen, Mersin İdman Yurdu bileti alarak sahaya giren Amed Sportif AŞ taraftarları, polisin müdahalesi ile stadyum dışına çıkartılmıştı. Direnen bazı taraftarları ise polis zor kullanarak tribünlerden çıkartılarak maçı oynatılmıştı. Bununla son bulmayan olaylar sahaya bir taraftarın atlayarak serbest atış kullanma hazırlığındaki Deniz Naki'nin üzerine atlaması ise gerginliği artırmış bunun üzerine saha bir anda karışırken, saldırgan taraftar polis tarafından stadyum dışına çıkartılarak maçın oynanması sağlanmıştı. İlk yarının ilk maçında Amedspor karşılaşmayı ise 7-0 kazanmıştı. İşte bu maçın rövanşı Pazar günü saat 13.00'da Diyarbakır’da oynanacak. Karşılaşma öncesi Diyarbakır'da ekstra güvenlik önlemleri alınacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA