TARSUS BELEDİYESİ BAYRAK DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ BAYRAK DAĞITTI


 

Tarsus Belediyesi, Suriye sınırımızda başlayan Zeytin Dalı Afrin harekatında ordumuza destek olmak ve birlik beraberliğe vurgu yapmak amaçlı esnaflara bayrak dağıtımı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; birlik, beraberliğin önemine değinen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Afrin’e yapılan harekatı desteklemek amacıyla bütün ev ve işyerlerine bayrak asılmasını istedi.

Başkan Can, “Ülkemize yönelik terör unsurlarını bertaraf etmek üzere Afrin'e harekat düzenleyen kahraman ordumuz için dua edelim. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Suriye Irak sınırımızda dengeler sürekli değişiyor. Dünya düzenine yön vermeye çalışanlar Suriye sınırımızda yanı başımıza terör örgütlerini yerleştirme planlarına karşı ordumuzun güvenli bölge açmak ve terör koridorunu koparmak amacıyla başlattığı “Zeytin Dalı” Afrin Harekatında dualarımız, kalbimiz ordumuzla. Allah ordumuzu düşmanlarımıza karşı muzaffer eylesin. İşte böyle günlerde toplum olarak birlik beraberliğimizi göstermemizin en güzel yollarından biri de şanlı şerefli Al Bayraklarımızı asmak olacaktır. Bu münasebetle şehrimizin çeşitli yerlerinde esnaflarımıza bayrak dağıtımı yaptık. Değerli hemşerilerimizden de isteğimiz budur. Ordumuza desteğimizi göstermek, onların moral motivasyonlarını üst düzeyde tutmak ve birlik beraberliğimizi dost düşman herkese göstermek için evlerimizin balkonlarına, pencerelerine ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asalım. Çünkü tarih boyunca Türk’ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir. Destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.
Başkan Can, Tarsus’ta 3 bin adet bayrak dağıttıklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA