MERSİNLİ PERİLERİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ PERİLERİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne zorlu rakiplerle oynadığı maçlarla başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor, 15 maç sonunda 9 galibiyet, 6 mağlubiyet aldı.

4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından 5 maç üst üste kazanan Mersin ekibi, bu hafta oynayacağı OGM Orman Gençlik karşılaşmasını da kayıpsız geçerek, galibiyet serisine devam etmek istiyor. Takımın genel durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, lige zorlu maçlarla başladıklarını belirterek, “Biz iyi bir takımız. İstediğimiz zaman her takımı yenebiliriz. Bu yüzden mağlubiyetleri kısa sürede unuttuk ve son 5 haftada oynadığımız maçlarda bunu gösterdik” dedi.

Bu hafta sonu evlerinde OGM Orman Gençlik ile karşılaşacaklarını altını çizen Aydın, "Rakibimiz şu anda 6 galibiyet, 9 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Ancak bu durum maçın kolay geçeceği anlamına gelmiyor. OGM Orman Gençlik, ligin iyi ekiplerinden biri. Tecrübeli oyuncularının yanında genç ve dinamik oyuncuları da var. O yüzden bizi evimizde zorlu bir maç bekliyor. İlk maçımızı deplasmanda 7 sayılık bir farkla kazanmıştık. Şu anda biz de aldığımız galibiyetlerle 4. sırada bulunuyoruz. 5 haftadır kazanıyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz için kazanmayı sürdürmemiz gerekiyor. Özellikle evimizde kaybetmek istemiyoruz. Seyircimize de büyük iş düşüyor. Onların desteği bizim için çok önemli. Onların da vereceği destekle evimizde oynayacağımız maçlardan güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA