RÖTARLI OYNADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RÖTARLI OYNADILAR


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nde hava muhalefeti nedeni ertelenen 14’cü hafta karşılaşmaları oynandı.

Hafta içi oynanan erteleme maçında Yolspor’un, Toroslar Belediyespor’dan fark yemesi ses getirdi. Bir başka erteleme maçında iselLigde kalma mücadelesi veren Akdenizgücü’nün hedefsiz Anamur Muzspor’a sahasında kaybetmesi işini zora soktu.

TOROSLAR ÇOK FARKLI
Şampiyonluk şansı kalamayan Toroslar Belediyespor Lig ikinciliği için umudunu sürdürmek için çıktığı maçta farklı kazandı. Erteleme maçında Yolspor ile karşı karşıya gelen Toroslar Beldiyespor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 5-1 kazanarak ikincilik umudunu devam ettirdi. Rakip Yolspor ise hafta sonu Meskispor ile 2-2 berabere kalarak çok konuşulmuştu. Aynı başarıyı Toroslar Blediyespor karşısında gösteremeyen Yolspor farklı mağlup oldu.

AKDENİZGÜCÜ’NÜN GÜCÜ KALMADI
Arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle tehlikeli bölgede bulunan Akdenizgücü umutlu çıktığı maçta Anamur Muzspor takımına sahasında 4-1 kaybederek büyük yara aldı.17 hafta da topladığı 12 puan ile tehlikeli bölgede yer alan Akdenizgücü Ligde bir hedefi bulunmayan Anamur Muzspor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Her iki takımında pozisyon ürettiği ancak ev sahibi ekibin gol yollarında beceriksiz olması konuk takım Anamur temsilcisinin rahat maç çıkarmasına neden oldu. Anamur ekibi attığı 4 golle 3 puanı alırken rakibi Akdenizgücü’nü de ateşe atarak evine döndü. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA