Feray’ın adı Mezitli’de yaşatılacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Feray’ın adı Mezitli’de yaşatılacak


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, polis kurşunuyla yaşamını yitiren Feray Şahin’in adını Mezitli’de yaşatacaklarını söyledi.

Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin’de geçtiğimiz yıl Eylül ayında evinde polis memuru Fatih Burak Aykul’un silahından çıkan kurşunla yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Feray Şahin’in annesi Aysel Şahin, babası Bekir Şahin ve akrabaları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

Şahin ailesinin üzüntüsünü paylaştığını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Feray’ın ölümü belediyemizde özellikle de staj yaptığı birimde büyük üzüntüye yol açtı. Feray’dan bana çok bahsettiler, çalışkan, saygılı, heyecan dolu, güzel bir kız dediler.  Merak etmiştim kim bu diye, ama kısmet olmadı tanışmak. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar diliyorum. Katilin de hak ettiği cezayı alması en büyük temennimiz” dedi. Tarhan,  Feray’ın ismini Mezitli’de bir parkta yaşatmak için ilgili birime talimat vererek çalışma başlattıklarını, yakında bunu ailesi ile paylaşarak açılışını yapacaklarını dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA