YÜZME MİLLİ TAKIMI MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜZME MİLLİ TAKIMI MERSİN’DE


 

Yıldız-Genç Yüzme Milli Takımı "Yıldızlar ve Gençler Avrupa Yüzme Şampiyonası” hazırlık çalışmaları kapsamında antremanlarını Mersin’de sürdürüyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Türkiye Yüzme Federasyonu 2018 Faaliyet Programında yer alan ve 20 Ocak 2 Şubat 2018 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilecek ‘Yıldız ve Genç Yüzme Milli Takım Hazırlık Kampı' sorumlu Aykut Çelik koordinatörlüğünde 3 Antrenör, 18 Sporcu ile Mersin’de sürdüğü bildirildi. 24-25 Mart 2018 tarihlerinde Avusturya ve Slovenya'da düzenlenecek olan "Genç ve Yıldız Avrupa Yüzme Şampiyonalarına" günde çift antrenmanla hazırlanan sporcular, güç depolayarak taktik çalışıyor. 

“YARARLI BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRMEKTEYİZ”
Kamp yaptıkları tesisin Olimpik olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Yıldız-Genç Yüzme Milli Takım Kamp Sorumlusu Aykut Çelik, "Sporcularımız burada sadece yüzmeyi düşünüyorlar. Birliktelik, takım arkadaşlığı ve Mili takım ruhunun oluşturulması, antrenörlerimizin birbirleriyle diyalog içerisinde olup kaynaşması bakımında da çok yararlı bir kamp dönemi geçirmekteyiz. Bu yıl yeni hedefler, yeni çalışma programları ve çalışma disiplini içerisinde ilk kampımızı Mersin’de gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bu disiplinli çalışmalarımızın 2020’ye kadar sürekli yükselen bir grafik çizerek bunun meyvelerini alacağımıza inanıyorum” dedi.

Yıldız-Genç Yüzme Milli Takımı, Hazırlık Kampını 2 Şubat 2018 Cuma günü tamamlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA