AFRİN ŞEHİDİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AFRİN ŞEHİDİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI


 

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş’ün cenazesi Mut Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş’ün, Mersin’in Mut ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Binanın önünde bir ambulans da hazır bekletilirken, şehidin evi ve sokağı Türk bayraklarıyla donatıldı. 

Üç gün önce telefonda konuşmuştuk diyen şehidin babası Mükremin Gümüş, “Bir sıkıntımız yok demişti. İki gündür de telefonuna ulaşılamıyordu.” dedi.

ŞEHİDİNİN CENAZESİ HELİKOPTERLE MERSİN’E GETİRİLDİ
Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün cenazesi helikopterle Mersin’in Mut ilçesine getirildi. 
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’nda çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün cenazesi helikopterli Mut Şehit Stadı'na getirildi. 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU 
Konvoy eşliğinde alınan cenaze memleketi Mut ilçesinde toprağa verildi. Şehit için öğle namazı sonrası Meydan Mahallesi'ndeki Eyüp Kahraman Camii'nde tören düzenlendi. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile kent protokolünün de katıldığı törende şehidin babası Mükremin, annesi Münevver ve 7 aylık hamile eşi Hanife Gümüş ile şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Piyade Komando Uzman Çavuş Ali Gümüş'ün cenazesi Mut Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA