STK’LAR MEZİTLİ’DE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

STK’LAR MEZİTLİ’DE BULUŞTU


 

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Soru cevap ve fikir alışverişinde geçen toplantı sonunda konuşan Başkan Tarhan, “Hepimizin ortak paydası; Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalettir. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmayız” çağrısında bulundu. Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Neşet Tarhan, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Mezitli Belediyesi’ne ait Down Kafe’de milletvekilleri ve STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Tarhan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı toplantı, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı sunum ile başladı.

YA HEP BERABER, YA TEK BAŞIMIZA
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Başkan Tarhan kahvaltı sonrası kısa bir açıklama yaparak, Cumhuriyet değerlerine demokrasi ve adalete sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Tarhan; “Büyük yürüyüşler küçük adımlarla başlar. Her zamankinden daha fazla görüşmeli, çalışmalarımızı dünde olduğu gibi bugünde de daha sıklıkla devam ettirmeliyiz. Umarım bu birlikteliğimizi giderek daha fazla büyütürüz. Bu zorlu yolculuğumuzda ya hep beraber, ya tek başına yürüyeceğiz. Burada bulunan hepimizin tek bir ortak paydası var. Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalet kavramlarını daha fazla yeşertmek için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, bu tür birlikteliğin sıklıkla olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA