GENÇ FUTBOLCU 5 KİŞİYE UMUT OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ FUTBOLCU 5 KİŞİYE UMUT OLDU


 

Mersin’de önceki gün evinin beşinci katından düşerek yaşamını yitiren Gülnarspor futbolcusu Hakan Saraçer, organları ile 5 kişiye umut oldu.

SONER AYDIN

Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden Gülnar Belediyespor’un 24 yaşındaki genç futbolcusu Hakan Saraçer, Kanalspor maçına günler kala çanak anteni düzeltmek isterken, dengesini kaybedip 5. kattan aşağı düştü. 3 gün yoğun bakımda kalan genç futbolcu yaşam mücadelesini kaybetti. Kişiliği ve karakteri ile sevilen futbolculardan biri olan Hakan’ın adı Gülnar’da yaşatılacak. Genç futbolcunun vefat haberi ile adeta yıkılan Gülnarspor Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık, Hakan’ın isminin yaşatılması için Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne dilekçe yazdı. Küçükışık dilekçesinde Gülnar’daki spor tesisine Hakan Saraçer isminin verilmesini istedi. 

BAŞKA İNSANLARA HAYAT OLACAK
Ölümü ile futbol kamuoyunu yasa boğan 24 yaşındaki genç futbolcunun organları ailesinin de onayı ile İstanbul, Adana ve Gaziantep'de organ bekleyen beş hastaya nakil edilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA