MERSİN’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURLANDIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURLANDIRILDI


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin’de yaşayan şehitlerin aileleri ve gazilere, Devlet Övünç Madalya ve Beratlarını takdim etti.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve şehit yakınları ile gaziler ve ailelerinin onur konuğu olarak yer aldığı törene; Vali Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, mülki, askeri ve idari erkân, Emniyet Teşkilatı ile sivil toplum kuruluş temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 

Şehit ve Gazilerin özgeçmişlerinin okunmasıyla devam eden programda yaptığı konuşmasına, yurt içinde ve Afrin’de bölücü terör örgütlerine karşı mücadele eden güvenlik kuvvetlerine muzafferiyet dileyerek başlayan Vali Ali İhsan Su, duaların onlarla birlikte olduğunu söyledi.
Vali Su, “ Bu kutsal Vatan topraklarında başımız dik olarak, hür ve bağımsız yaşamamızı, geleceğe güvenle bakmamızı aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimizin verdiği mücadeleye borçlu olduğumuzun bilinci içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

“ HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Vali Ali İhsan Su, şehitlerin aileleri ve gazilerin, milletin en kıymetli emanetleri olduklarını dile getirdi. 
Tören; Şehitler Mustafa Yaşar, Fırat Palamut, Ali Gölge, Barbaros Yılmaz, Recep Aslan, Ali Yılmaz, İrfan Mert, Cemre Salih Gözen ve Sivil Şehit Ümit Güder’in yakınları ile 15 Temmuz Gazisi Onurcan Kuş ile Gazi Polis Memurları Bahadır Aydoğan, Ercan Üstün, Mustafa Kahraman ve Fatih Önder Bilir’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih olunan Devlet Övünç Madalya ve Beratlarını Vali Su’nun elinden almalarının ardından günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA