CHP’den Kocamaz’a 1923 tepkisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’den Kocamaz’a 1923 tepkisi


 

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla gerçekleştirdiği toplu temel atma ve açılış töreniyle ilgili yaptığı yazılı açıklama ile eleştirilerde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, Mersin için attığı ve atacağı bütün olumlu adımların, yararlı girişimlerin yanında olduklarını işaret eden Aktay, “Ne var ki, ‘Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılına selam olsun’ denilerek ‘1923 hizmet ve yatırım projemiz’ adı altında yol bakımı, asfalt dökümü gibi normal belediyecilik hizmetlerine bile yer verilmesi;Şehitler anısına verilen sene-i devriye yemekleri, cenaze sahibi vatandaşlara taziye çadırı ve gıda kolisi gönderilmesi, cenaze evleri önünde Kuran okunması gibi, insanın yaptığını söylemekten bile hicap duyacağı şeylerin 1923 hizmet olarak tantanayla ifade edilmesi son derece yakışıksız olmuştur. Cumhuriyetimizin kuruluş yılını basit, gündelik siyasi propaganda malzemesi haline getirmek Cumhuriyetimize ve kurucularına yönelik bir saygısızlıktır.

Sayın Kocamaz bilmelidir ki, 1923 ruhu böyle bir şey değildir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA