EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN AFRİN OPERASYONU’NA DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN AFRİN OPERASYONU’NA DESTEK


 

Mersin Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, Afrin Operasyonu’na destek açıklaması yaptı.

GİZEM EKİCİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından giren Afrin Operasyonu’na Mersin’den destek geldi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin Şubesi üyeleri 21. güne giren Afrin Operasyonu’na destek açıklaması yaptı. Şube binasında gerçekleştirilen açıklamaya çok sayıda emekli astsubay destek verdi. Dernek adına açıklama yapan şube başkanı Halil Kur, “Ordumuzun bu operasyondan zaferle döneceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

“DEVLETİMİZ MEŞRU MÜDAFAA HAKKINI KULLANIYOR”
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanlığı’nın aldığı kararla emekli astsubaylar olarak Kilis’te bir araya geldiklerini dile getiren Kur, “Tarihi sayısız kahramanlıklarla dolu Türk Silahlı Kuvvetleri hudut güvenliğimizi ve bölgedeki istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde teröristleri temizlemek ve etkisiz hale getirmek için Türk Silahlı Kuvvetlerinin omurgasını teşkil eden astsubay camiası tarihin her döneminde olduğu gibi, bu gün de yarın da tüm teşkilat yapısıyla devletinin, milletinin emrinde olup gerektiğinde canını, kanını vermeye hazırdır. Bizler şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden ve ülkemizi tehdit eden teröristlere karşıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti, üzerinde planlar yapılarak oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün, güç odaklarımızı her alanda birleştirme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Afrin Harekatı’ndaki tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim” diye konuştu. 
Kur, Mersin’den Kilis’e giden emekli astsubaylara destek vere Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya ve Toroslar Belediyesi’ne de  teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA