MAHKEMEDEN TOKAT GİBİ YANIT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHKEMEDEN TOKAT GİBİ YANIT


 

Tarsus’ta bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın öldürülmesini mini etekle bağdaştırılan Nihat Doğan’a mahkemeden tokat gibi yanıt geldi.

SONER AYDIN

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde 11 Şubat 2015'te bindiği minibüsün şoförü tarafından katledilen Özgecan Aslan Mersin’de ve birçok kentte anıldı. 
Aslan’ın ölümünün 3. yıl dönümünde mahkemeden sevindiren bir karar geldi. Özgecan Aslan'ın ölümünün ardından Twitter'da, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklinde tweet atan Nihat Doğan büyük tepki çekmişti. Doğan, Bu tweet yüzünden kendisini eleştiren iki magazin müdürü Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'a tazminat davası açmıştı. Doğan’ın gerekçesi de şuydu: "Onlar yüzünden Survivor'a gidemedim. 600 bin TL'den mahrum kaldım." İki gazeteciyi avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar'ın temsil ettiği dava üç yıl sonra sonuçlandı. Mahkeme, "Tanınmış bir kişi olarak sosyal medyadaki paylaşımlarının sonuçlarını ön görmesi gerekirdi. Bir şeyleri kaybettiyse sorumlusu kendisidir" diyerek davayı reddetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA