SONA YAKLAŞILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONA YAKLAŞILDI


 

Mersin Süper Amatör Lig’de son 6 haftaya girildi.

ALİ ŞANLI

Lider İçelspor’un bir düzüne gol attığı, lig ikincisi Meskispor’un zorlanarak kazandığı, alt taraftaki ateşin arttığı bir hafta yaşadık. 26 golün atıldığı haftada deplasman takımları galip gelemedi. 2 maçın berabere bittiği ve bir maçın da ertelendiği hafta en çok konuşulan konu ise lider İçelspor’un lige veda etmesi kesin gözü ile bakılan Reşadiyespor’a 12 gol atması oldu.

BU KADAR DA ATILMAZ
Lig lideri İçelspor bu hafta lige veda eden Tarsus temsilcisi Reşadiyespor’u Tevfik Sırrı Gür stadında ağırladı. Zayıf rakibi karşısında sayısız gol pozisyonu üreten İçelspor attığı 12 gol ile haftanın en farklı galibiyetini aldı. Haftanın en çok konuşulan maçının olmasına neden olan ise Ligden düşen zayıf rakibine 12 gol atması oldu. Düşene bir tekme de İçelspor’un attığı  ortak kanı olarak tartışıldı.

MESKİ ZORLANDI
Lig ikincisi Meskispor, Akdeniz Belediyespor karşısında zorlansa da 2-1 kazanmayı bildi. Her iki takımında kontrollü başladığı maçta zaman zaman net pozisyonlar yakalayan Meskispor attığı iki gol ile 3 puanı hanesine yazdır. Akdeniz Belediyespor ise aldığı bu mağlubiyete rağmen düşme hattın hemen üzerinde yer aldı.   

TOROSLAR ÖYLESİNE OYNUYOR
Şampiyonluk ve ikincilik şansı kalamayan Toroslar Belediyespor ise ligde düşme korkusunu yakından hisseden Ormanspor’u 4-1 yendi. Toroslar Belediyespor için galibiyet fazla bir anlam ifade etmezken Ormanspor’a bu mağlubiyet büyük hasar verdi. Lige veda etmesi olasılığı bulunan takımlar içinde yer alan Ormanspor’un bu haftaki mağlubiyetten sonra daha dikkatli olması gerekiyor.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YARADI
Yenişehirspor sürekli Mersin İdman Yurdu’nun radarında olan takım olarak dikkat çekiyor. Son birkaç yıldır Mersin İdman Yurdu tarafından alınarak isim değişikliğine gidileceği, Yeni Mersin İdman Yurdu olacağı konuşulurdu. O sene bu sene oldu. Mersin İdman Yurdu tarafından alınan Yenişehirspor yeni sezonda İdman Yurdu33 olarak liglerde var olacak. Eski ismi ile şuan maçlara çıkan Yenişehirspor Gülnar Belediyespor’u 5-1 yenerek yeni yönetimini bir bakıma galibiyetle selamladı.

ATEŞLE OYNUYOR
Ligde 2 maç eksiği ile düşme çıtasının hemen üstünde yer alan K.Milliyespor, Mersin Yolspor ile oynadığı maçı başladığı gibi bitirdi 0-0. 3 puan parolası ile sahaya çıkan Ligin gediklisi K.Milliyespor tutuk başladığı maçta istediği ve aradığı gol pozisyonlarını bulsa da gol atma başarısını gösteremedi. Haftayı 1 puan ile kapatan K.Milliyespor erteleme maçlarında galibiyet alamaz ise son 6 haftada korkulu rüya görme olasılığı en yüksek takım.

İKİSİNE DE YARAMADI
Tehlikeli bölgede yer alan iki takım Tarsus Kanalspor ile Akdenizgücü Tarsus’da karşı karşıya geldi. Her iki takımında acil 3 puana ihtiyacı olduğu haftada her iki takımda 3 puan yerine 1’er  puana razı oldular 1-1. İki takımında kazanmak için fazla çaba harcamaması, kontrollü oynaması maçın kısır geçmesine neden oldu. İki takımında 1’er gol attığı karşılaşma 1-1 bitince 3 puan hesapları başka haftaya kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA