“SULARIMIZ BULANIK AKIYOR!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SULARIMIZ BULANIK AKIYOR!”


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl yen içme suyu hattı döşediği Aydıncık’ın AKP’li Belediye Başkanı Ferat Aktan, ilçede içme suyunun bulanık aktığından şikayet etti.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis 1. Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında gerçekleştirdi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 37, komisyon raporlarına ait 8 ve 4 gündem dışı olmak üzere toplamda 49 madde görüşüldü. İdareden ve komisyonlardan gelen tekliflerin görüşülmesinin ardından dilek ve temenni bölümüne geçildi. Dilek ve temenni bölümünde söz alan AKP’li Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, ilçede suların kış aylarında bulanık aktığını söyledi. Büyükşehir yasasından önce suyun geldiği kaynakla ilgili projenin yapıldığını aktaran Aktan, yıllar geçmesine rağmen projenin hayata geçirilmediğini dile getirdi. Suyun bulanık akması nedeniyle vatandaşların çamaşırlarını dahi yıkayamadığını sözlerine ekleyen Aktan, ilçede su şikayetlerinin giderek arttığını söyledi. 
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) yetkilisi ise, yıllardır aşırı yağışlar nedeniyle Aydıncık su kaynağındaki çatlaklardan sızan kumların bulanıklık yarattığını, konuyla ilgili çalışma başlattıklarını dile getirdi. 

BÜYÜKŞEHİR GEÇEN YIL YENİ İÇMESUYU HATTI DÖŞEMİŞTİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi geçen yıl Haziran ayında Aydıncık İlçesi'nde yaptırılan bin 350 metrelik Yenikaş İçme Suyu Terfi Hattı Projesi tamamlayarak hizmete açmıştı.
Geniş katılımla yapılan açılış töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “13 ilçemize de eşit mesafede duruyoruz. İlçedeki belediye yönetiminin hangi partiden olduğu bizim için önemli değil. Neticede hangi partiden olursa olsun, onlar da o bölgedeki insanlara hizmet etmek istiyor. Bizler de aynı şekilde hizmet etmek istiyoruz. Hiç bir belediye ile aramızda anlaşmazlık yok. Hepsiyle uyum içerisinde hizmetler vermeye çalışıyoruz” diye konuşmuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA