3 PUANA SEVİNEMEDİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 PUANA SEVİNEMEDİLER!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda Arsinspor maçı sonrası teknik direktör Özcan Kızıltan ile bir taraftar arasında yaşanan gerilim, galibiyeti gölgeledi! TİY yönetimi tartıştığı taraftara küfür ettiği iddia edilen Kızıltan’ın savunmasını istedi!

ALİ ŞANLI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren ve hafta içi Arsinspor’u 2-0 yenerek zirve yarışana ortak olan Tarsus İdman Yurdu’nda maç sonrası yaşanan olaylar galibiyetin önüne geçti. TİY yönetimi tartıştığı taraftara küfür ettiği iddia edilen Kızıltan’ın savunmasını istedi. 
Yaşanan gerginlikten rahatsız olan Kulüp Başkanı Önder Ege ise yaptığı açıklama ile camiayı sağ duyulu olmaya davet etti.
Öncelikle taraftarlarına maça gösterilen ilgi ve destek için teşekkür eden Ege, “Hafta içi olmasına rağmen stadyumu hınca hınç doldurarak, her zaman ki gibi takıma itici bir güç oldunuz. Camiamızın hedefi sezon sonunda 2.lige çıkmaktır. Bu birliğin ve beraberliğin sürmesi halinde bunun olacağını biliyoruz. Uzun zaman sonra ‘iç saha’ şansızlığımızı kırarak Almış olduğumuz bu galibiyetin tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“MAKSADI HER NE OLURSA OLSUN, KÜFRE KARŞIYIZ”
Maç sonunda yaşanan gerilime ilişkin ise sağduyu çağrısı yapan Başkan Önder Ege, “Hoca  ile kapalı tribünde oturan bir taraftar arasında yaşanılan sözlü tartışmanın gereksiz olduğunu ve gerginliklerden kaçınılması gerektiğini belirtiyorum. Konu hakkında gerekli araştırma yapılmış ve konuya şahit olan taraftar ve emniyetten de gerekli bilgiler alınmıştır. Taraftarımız endişe etmesin. Bizler taraftarlar kulübe oyunculara ve hocalara küfür etmesin derken, bu konudaki kurallarımızın Yönetici, Hoca, futbolcu ve çalışanlar içinde geçerli olduğunun bilinmesini isterim.
Maksadı her ne olursa olsun, küfre karşıyız. Gece saatlerinde hoca ile bir araya gelerek konu hakkında yazılı savunma sunmasını talep ettiğimizi tüm taraftarlarımızın bilmesini isterim. Şahıslarda tespit edildiği takdirde onları da dinleyeceğiz. Yönetim kurulu olarak gelecek savunmaya göre disiplin mekanizmasını başlatacağımızı tüm kamuoyuna bildiririm. Önümüzde zor bir Osmaniyespor maçı var. Kenetlenmeyi bırakmadan bu maçtan da zaferle çıkmak durumundayız. Taraftar liderlerimize ve takıma güvenen armaya inanan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA