“ÜCRETSİZ OLSUN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÜCRETSİZ OLSUN”


 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, yaptığı yazılı açıklama ile Tarsus – Mersin otobanının ücretsiz olmasını gündeme getirdi.

Ayrıca Tarsus’a araç muayene istasyonu açılmasını isteyen Şimşek, “Adana-Ceyhan arası otoban ücretsizdir. Mersinli hemşerilerimiz de Tarsus-Mersin arası otoban trafiğinin ücretsiz olmasını ve şehir içi trafiğin rahatlamasını beklemektedirler. Çünkü Mersin'in iki tane ana giriş hattı vardır, her iki giriş hattında da şu anda batçık projesi yapılmaktadır. Ve şehir içi trafiği Adana-Mersin istikametinde felç olmuş durumdadır. Bakanlığın acilen bunu gündeme alıp Tarsus-Mersin arası otobanı ücretsiz hâle getirmesini istiyoruz.

İkinci talebimiz de, nüfusu 400 bine yaklaşan Mersin'in Tarsus ilçesinde araç muayene istasyonu yoktur. Sayın Bakana bunu yazılı olarak da sormamıza rağmen, şehrin 10 kilometre yakınında başka bir bölgede istasyon olduğunu ve yeni bir istasyona gerek duyulmadığını belirtmiştir. Oradaki istasyon yetersizdir. Mutlaka Tarsus ilçesine kendi sınırları içerisinde yeni bir istasyon yapılması gerekmektedir. Diğer istasyon Büyükşehir Yasası'yla beraber Mersin'in Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde kalmıştır. Bunun mutlaka gündeme alınmasını ve 400 bin nüfuslu bir kentin araç muayene istasyonundan mahrum bırakılmamasını istiyorum”  dedi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA