Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ah de vefa örneği göstererek, eski belediye başkanlarından Bedrettin Sarpkaya’nın ismini ölümsüzleştirdi. Tarsus Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’ne yaptırılan Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu spor Merkezi yoğun katılımla hizmete girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından söz alan Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay Benli, hizmetler için teşekkür etti. Adının tesise verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedrettin Sarpkaya da , Başkan Can’ın hizmeti tüm Tarsus’a yaydığını söyledi. Başkan Can da, “Bizim için şehrimize kim bir çivi çakmışsa ve çakıyorsa her türlü takdire şayandır kıymetlidir. Bu sebeple sayın Bedrettin Sarpkaya’ya şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başta şahsım olmak üzere şükranlarımı sunuyorum. Şu anda 29’ncusunu yapmış olduğumuz bu tesisimizin haricinde 4 mahallemizde daha yaşam boyu spor merkezi inşaatlarımız bitti, açılışını bekliyor” şeklinde konuştu.

Tarsusluları ev sahibi yapacağını da belirten Can, “Belediye olarak toplu konut projesine başlıyoruz. 500 konut düşünüyoruz. Tarsus’umuzda evlenmeyen kimse bırakmayacağız. TOKİ’den daha ucuz, daha konforlu konut yapacağım. Şu anda projemiz çiziliyor. Zemin etüdümüz yapılıyor. İnşallah 3-4 ay içerisinde hep birlikte Tarsus’umuzda bir tanıtım toplantısı yapıp projemize başlayacağız” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Can, eski belediye başkanı Bedrettin Sarpkaya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek sundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA