7 dakika direnebildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

7 dakika direnebildi


 

Tarsus İdman Yurdu, galibiyet parolası ile gittiği Kocaelispor deplasmanında 62’inci dakikada öne geçmesine rağmen, 7 dakika sonra yediği golle sahadan 1 puanla döndü.

Ali ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu, TFF 3. Lig’in 24. Haftasında karşı karşıya geldiği güçlü rakibi Kocaelispor deplasmanından beraberlikle döndü. İzmit İsmet Paşa Stadı’nda oynan maçın 61. Dakikasında Alper Yener ile öne geçen sarı lacivertliler, golden 7 dakika sonra rakip takımdan Hamza Mutlu’nun golüne engel olamayarak maçtan 1-1’lik skorla döndü. TİY’de 48’inci dakikada Sefa Durmuş, 73’üncü dakikada  Sefacan Taşkolu, 55’inci dakikada Muhammed Ali Kurt sarı kart görürken, Kocaelispor’dan Kadir Öge’de 89’uncu dakikada sarı kartı gören oyuncu oldu. TİY’i öne geçiren golden sonra 62’inci dakikada Muhammed Ali Kurt’un yerine Yasin Elmas’ı oyuna alan hoca Özcan Kızıltan, beraberlik golüne engel olmazken, daha sonra 74’üncü dakikada Samet Eker’in yerine Yılmaz Can Taşkıran’ı, 90 + 3’üncü dakikada ise Alper Yener’in yerine Mert Özdestici’yi alması da çare olmadı. Oyuna maçın sonlarına doğru giren Mert Özdestici’nin kısa bir süre sonra sarı kart görmesi tepki çekerken ligde 8’inci beraberliğini alan Tarsus İdman Yurdu puanını 41’e yükseltirken, takımın ayrıca 11 galibiyeti 5 mağlubiyeti bulunuyor.

“BİR PUAN SIFIRDAN İYİDİR”
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege yayınladığı yazılı açıklama ile maçı değerlendirerek, önemli bir deplasmandan puan ile döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Ege, “Son 5 haftadır mağlup olmayan bir takımla 15 bin taraftarı önünde karşı karşıya geldik. Maçı herkes TV’den izledi. Ciddi bir seyirci baskısı altında oynanan Kocaeli deplasmanı zor bir virajdı, galip de gelebilirdik, olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bir puan sıfırdan iyidir. Teknik ekip taktik anlamda üzerine düşeni yaptı, futbolcular da kora kor mücadele ettiler. Bizim için önemli olan ikinci Lige çıkmak hedefini son maça kadar kovalamaktadır. Görülen o ki kovalamaya da devam edeceğiz.Son gülen iyi güler. Kocaelispor Başkanı ve camiasına misafir perverlikleri için teşekkür ediyorum. Maçın Hakemi ise genellikle takdir haklarını rakipten yana kullandı, bunda bir art niyet aramıyorum, sadece çapsızlık ve eyyamcılık olarak kabul ediyorum. Sanıyorum seyirci baskısı hakemi bu yöne sevk etti. Önümüze bakacağız” cümlelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA