KADINLAR ‘ÇOCUK İSTİSMARI’ İÇİN TEK YÜREK OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLAR ‘ÇOCUK İSTİSMARI’ İÇİN TEK YÜREK OLDU


 

Mezitli Soroptimist Kulübü, çocuk istismarına karşı ‘Çocuk susar, sen susma’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mezitli’de kadınlar, çocuk istismarına 'dur' demek için tek yürek oldu. Mezitli Soroptimist Kulübü, son dönemde yoğun olarak kamuoyunun gündemine gelen ‘çocuk istismarı’ ile ilgili, kadınları bilgilendirmek ve dikkatlerini çekmek için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mezitli Belediyesi STK Merkezindeki toplantıda konuşan Mezitli Soroptimist Kulübü üyesi psikolog Nevin İlgün, çocuk istismarının giderek arttığına dikkat çekerek, olası bir istismar durumunda yapılması gerekenleri anlattı. İlgün, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, kulübün kurucu başkanı Sembol Tarhan, kulüp üyeleri ve çok sayıda kadın davetlinin katıldığı toplantıda, hangi davranışların istismara, hangi davranışların ihmale girdiğini detaylı olarak anlattı.

"ÇOCUK İSTİSMARINI KADINLAR DURDURACAK"
Kulüp olarak günümüzün en önemli sorunu haline gelen çocuk istismarının önüne geçmek için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat, "Çocuk istismarlarını kadınların el birliğiyle durduracağız. Başlattığımız ‘Çocuk susar, sen susma’ konulu bilgilendirme toplantımızla bunu başlatmış olduk. Daha önce çocuklarımızın eğitimine yönelik hayata geçirdiğimiz çeşitli projelerimizle geleceğimiz olan çocuklarımıza kalkan olduk. Çocuklarımızın her daim takipçisi, denetleyicisi ve koruyucusu olacağız. Bunu biz kadınlar birlik olup, el ele vererek başaracağız” diyerek, katılım gösteren tüm kadın davetlilere teşekkür etti.
Toplantının ardından Varat, sunumuyla salondakileri bilinçlendirdiği için psikolog Nevin İlgün’e teşekkür belgesi takdim etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA