BAL’da sona yaklaşıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da sona yaklaşıldı


 

Bölgesel Amatör Ligde son 3 haftaya girildi. Mersin ekipleri Mut İdman Yurdu, Silifke Belediyespor ve Anamur Belediyespor 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

ALİ ŞANLI

Ligde rahat bir konumda olan Mut İdman Yurdu Lig sonuncusu Gölhisarspor'u 3-2 yendi. Anamur Belediyespor ile ligde kalma mücadelesi veren Silifke Belediyespor ise sahasında şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor'u 2-0 yenip son 3 haftaya büyük bir avantaj ile girdi. Karaman Belediyespor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Anamur Belediyespor ise Ligde kalma umutlarını zora soktu.

ARTIK İŞİ ÇOK ZOR

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Anamur Belediyespor’da kötü gidiş sürüyor. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen yeşil beyazlılar Karaman’ deplasmanından da eli boş dönerek, kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. Karaman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz ilk yarıyı golsüz eşitlikle kapatmasına rağmen ikinci yarıda 5 dakika içinde yediği gollerle yıkıldı. Maçın 51. Dakikasında Uğur Can ile öne geçen ev sahibi ekip, bu golden üç dakika sonra Abdullah ile farkı ikiye çıkardı. Abdullah henüz attığı golün sevincini doyasıya yaşamadan, 2 dakika sonra yeniden golle buluştu (3-0) Üst üste yediği gollerle morali iyice bozulan Anamur ekibi yediği şok gollere 66. Dakikada cevap vermesine rağmen, Karaman’dan eli boş döndü. Bu kritik mağlubiyetle en yakın rakibi Silifke ile arasındaki puan farkı 5’e çıkan Anamur Belediyespor kümede kalma şansını mucizelere bıraktı.

AVANTAJ SİLİFKE’DE

Bölgesel Amatör Lig Mersin temsilcilerinden MEDCEM Silifke Belediyespor, ligde şampiyon olmayı garantileyen Serik Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı lacivertliler alkışlarla karşıladığı rakibini Antalya’ya eli boş gönderdi. Maça etkili başlayan MEDCEM Silifke Belediyespor 9. Dakikada Necati’nin golüyle öne geçti. Golden sonra da ataklarını sıklaştıran kırmızı lacivertliler ilk yarının son dakikasında Anı ile farkı ikiye çıkardı. (2-0) İl sıralamasında mutlak puana ihtiyacı olan Silifke ekibi ikinci yarıda farkı korudu ve maçtan 2-0 galip ayrıldı. MEDCEM Silifke Belediyespor bu sonuçla puanını 31’e çıkardı ve il sıralamasında rakibi Anamur Belediyespor’a karşı büyük bir avantaj yakaladı.

ONLAR İÇİN LİG BİTTİ

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Mut İdman Yurdu deplasmanda Gölhisarspor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar ligin dibine demir atan rakibini 3-2 mağlup ederek hava attı. Maçın henüz 1. Dakikasında Eray ile öne geçen siyah beyazlılar, ilk yarının son dakikasında ise farkı ikiye taşıyarak soyunma odasına girdi. (0-2) İkinci yarının henüz ilk dakikalarında yaptığı etkili bir ataktan sonuç alan Mut İdman Yurdu durumu 3-0’a getirdi ve zayıf rakibinin umutlarını söndürmüş oldu. Yediği 3 golün ardından kıpırdanan ev sahibi ekip 2 gol bulmasına rağmen karşılaşmadan puan alamadı ve maç Mut İdman Yurdu’nun 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Mut İdman Yurdu puanını 44’e çıkartarak, tarihinde ilk kez çıktığı BAL liginde 3. Sıradaki yerini korudu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA