AKDENİZ DURDURULAMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ DURDURULAMIYOR


 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, amatör ligi lider ve yenilgisiz bitirip Mersin Şampiyonu oldu. Sporcular, Aksaray’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Mersin’i temsil edecek.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü başarılarını sürdürüyor. 2 yıl önce yine U15 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nde bu defa U14 Futbol Takımı ile Mersin şampiyonu oldu.

Kent genelinde 36 takımın katıldığı şampiyonada, hem Play-Off’a kalan hem de yenilgisiz şekilde ligi bitiren Akdeniz Belediye Spor Kulübü U14 Futbol Takımı, Mersin Şampiyonu oldu. Bu başarı sayesinde Türkiye Şampiyonası’nda da Mersin’i temsil etme hakkı kazanan Akdeniz Belediye Sporlu futbolcular, 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek olan U14 Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

ŞAMPİYONLUK KUPASI’NI PAMUK’A HEDİYE ETTİLER
Genç sporcular, Aksaray yolculuğu öncesinde kulüp yönetimi ve teknik heyet ile birlikte Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk’u makamında ziyaret ettiler.  Buluşmada sporcular Pamuk’a önce çiçek, ardından da kazandıkları Şampiyonluk kupasını teslim ettiler. Pamuk da sporculara çeşitli hediyeler verdi. Başarılarından dolayı futbolcuları, teknik adamlar ve kulüp yönetimini kutlayan Muhittin Pamuk, spora ve sporcuya verdikleri önemin altını çizerek, “Bugün itibariyle U14 futbol takımımız Mersin Şampiyonu oldu. Bu başarı, altyapıya verdiğimiz önemin bir neticesidir. Çocuklarımız çok ciddi bir başarı elde ettiler. Bu başarıda emekleri olan hocamıza, kulüp başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin de gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA